As OySamppalinnan Carin

Toisena alueelle rakentuva As Oy Samppalinnan Carin tarjoaa Gustavin tapaan asukkailleen ensiluokkaisen tyylikkäitä huoneistoja. Aulatilojen ja porrashuoneen viihtyisyyteen ja tyylikkyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja sisutusarkkitehdin suunnittelema linja luokin tiloihin arvokkaan ja harmonisen tunnelman.

Huoneiston levyiset lasitetut parvekkeet antavat lisätilaa asukkailleen nauttia raikkaasta puistoilmasta asunnosta parvekkeelle johtavan leveän liukulasioven yhdistäessä ulkotilan saumattomasti osaksi olohuonetta. Muutamissa asunnoissa on parvekkeen lisäksi oma suojaisa pihapatio. Ainutlaatuisissa Townhouse-asunnoissa varustukseen kuuluu oma poreallas, kun vastaavasti ylellisissä kattohuoneistoissa voit seurata auringonlaskua takkatulen loimussa niin parvekkeella kuin olohuoneessakin.

Sisustuskonsepteihin  ja varusteluun kuuluvat mm. vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla sekä viilennys, joka parantaa asumisviihtyvyyttä, laadukkaat kotimaiset Timberwisen parketit, Mielen integroidut elämää kestävät kodinkoneet sekä Tapwellin vesikalusteet trendikkäissä sävyissä.

Carinin arvioitu valmistumisajankohta on marraskuussa 2024.

RAKENNUSTAPASELOSTE

ASUNTOPOHJAT

VARAA ASUNTOSI

POHJARATKAISUTon suunniteltu asukkaiden tarpeet huomioiden.

Asuntojen valttikortteja ovat niiden muunneltavuus sekä tilojen avaruus ja valoisuus.

A39 | Keittiö