SamppalinnaLAATUASUNTOSI HUIPULLA

Koti Turun kattojen yllä, vehreän puiston keskellä. Näköalat yli kaupungin eri ilmansuuntiin – ja kuitenkin aivan kaupungin ytimessä. Kuulostaa kenties liian hyvältä ollakseen totta, mutta Samppalinnassa tämä kaikki toteutuu.

TKU-Rakennus Oy ja SL Yhtiöt Oy toteuttavat yhteistyössä Turun parhaalle paikalle, omalle tontille Samppalinnan kukkulan päälle ainutlaatuisen, skandinaavisen asuinalueen, jonka on suunnitellut arkkitehti Pekka Mäki Sigge Arkkitehdit Oy:stä. Moderni ja ajaton asuinkortteli koostuu viidestä uudesta pistetalosta, Neitsytpolun puoleisten kerrostalojen väliin rakennettavista kaksikerroksisista townhouse-asunnoista sekä kahdesta säilytettävästä rakennuksesta. Kortteliin kuljetaan Luostarinkadun päässä olevan rakennuksen alta sen toimiessa sisääntuloporttina alueelle. Ensimmäisenä alueelle valmistui maaliskuussa 2024 As Oy Samppalinnan Gustav. Toisena alueelle rakentuu As Oy Samppalinnan Carin, jonka arvioitu valmistumisajankohta on marraskuussa 2024. Kolmantena alueelle rakentuu As Oy Samppalinnan Ida, jonka julkinen ennakkomarkkinointi on nyt käynnistynyt.

Samppalinnanmäki sijaitsee Turun parhaalla paikalla kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Sen välittömässä sijaitsevat ovat Urheilupuisto, Samppalinnanpuisto, Samppalinnan maauimala, Aurajoki, Turun kaupunginteatteri, Wäinö Aaltosen museo sekä koulut ja päiväkodit. Sepänkadun kortteli on yksi Turun arvokkaimmista ja arvostetuimmista alueista, josta avautuu kutsuvia puisto- ja kaupunkinäkymiä neljään ilmansuuntaan. Tervetuloa Turun huipulle!

Varaa koti Idasta

SAMPPALINNA TARJOAAHUOMISEN ASUMISTA

Samppalinnanmäellä sijaitsevan entisen Turun teknillisen oppilaitoksen eli ”Tekun” kortteli muuttuu asuinkortteliksi, kun Turun parhaalle paikalle rakentuu uusi moderni ja skandinaavinen, mutta samalla rauhallinen ja ympäristöystävällinen asuinalue. Suunnittelussa on kautta linjan pyritty sovittamaan uudet rakennukset alueen vanhojen talojen tiiliseen arkkitehtuuriin. Suurten puistojen keskellä Samppalinnasta rakentuu kaupungin upein kortteli ja kutsuva, tinkimättömään tyyliin viimeistelty olohuone. 

Pihan alle kahteen kerrokseen sijoittuvasta autopaikoitushallissa on vakiona sähköautojen latausmahdollisuus. Parkkihallista on sisäiset yhteydet suoraan asuinrakennusten porrashuoneisiin, ja asukkaiden arkea helpottamaan on lisätty moderni lukitusjärjestelmä, jonka avulla ovet avautuvat automaattisesti ja älypuhelimesi yhteyden avulla voit avata ulko-ovia ja toivottaa vieraat tervetulleeksi.

Vehreän Samppalinnan puiston levittyessä sisäpihalle korttelin keskelle muodostuu viihtyisä, suojaisa piha leikki- ja oleskelualueineen. Pihan keskiössä on yhteinen pihapaviljonki, joka toimii koko asuinkorttelin yhteisenä olohuoneena. 

Samppalinna on huomisen asumisen ja tulevaisuuden kotien edelläkävijä jo tänään. Suunnittelusta kaavoitukseen ja rakentamisesta asumiseen on luotu kestäviä ratkaisuja, jotka kantavat vastuun sekä ympäristöstä että ihmisistä. Naapuruston yhteisöllisyys tarjoaa mahdollisuuden elää älykkäästi: ekologisesti, kestävästi ja vastuullisesti, mutta samalla luovasti ja nautiskellen. 

VARAA KOTI IDASTA

SamppalinnaLaatuasuntosi huipulla

A39 | Keittiö

Talo 1
Gustav

Korttelin ensimmäinen talo
As Oy Samppalinnan Gustav valmistui maaliskuussa 2024.

Tutustu kohteeseen

Talo 2
Carin

As Oy Samppalinnan Carin on parhaillaan rakennusvaiheessa ja valmistuu marraskuussa 2024.

Tutustu kohteeseen

TALO 3
IDA

As Oy Samppalinnan Idan julkinen ennakkomarkkinointi on nyt käynnissä.

TUTUSTU KOHTEESEEN